Op zoek naar uw droomhuis

U heeft uw droomwoning gevonden? Dan wilt u er ook gelukkig worden toch? Wij helpen u graag bij het zoeken of kopen van uw droomwoning!


U kunt zelf kiezen welke dienstverlening het beste bij u past. Zo kan het zijn dat u enkel de onderhandelingen wilt uitbesteden. Of de koop door ons (juridisch) wilt laten formaliseren. Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor nadere informatie.


Aankoopbegeleiding - uw belang voorop

Wij gaan altijd voor het hoogst haalbare resultaat. In dit geval betekent dat een zo laag mogelijke koopsom, onder de meest gunstige voorwaarden!

Volledige aankoopbegeleiding geniet altijd de voorkeur. Doordat we samen met u het proces doorlopen en de begeleiding optimaal op uw wensen afstemmen, is de kans van slagen het grootst en bereiken we maximale tevredenheid bij u als klant.

Heeft u al een koop gesloten en wenst u dit op deskundige wijze juridisch te formaliseren in uw belang? Wij lopen alle aspecten voor u na en brengen de overeenkomst tussen u en de verkoper nader tot stand.

Enkel onderhandelen kan uiteraard ook. Realiseert u zich wel dat een goede indruk van de woning onmisbaar is om het maximale resultaat voor u te bereiken!

Werkwijze aankoopbegeleiding

In een snelle markt moet u eigenlijk nog sneller kunnen schakelen. U wordt begeleid in alle facetten van het aankoopproces. Zodoende heeft u een streepje voor op de concurrentie.

Snel schakelen is wat wij faciliteren. In ons netwerk bevinden zich tevens deskundige marktpartijen om u verder op weg te helpen, te denken aan: financiële adviseurs, bouwkundige keuring, aannemer, bouwmanagement bureau voor de begeleiding bij de verbouw(aanvraag), financiële adviseurs, etc. 

Een gerichte aankoopbegeleiding omvat:
  • Online aankoopdossier met altijd de laatste stand van zaken;
  • Eenmalige bezichtiging van het betreffende object;
  • Onderhandeling totdat het resultaat is behaald;
  • Controle koopovereenkomst;
  • Begeleiding bij de oplevering (inspectie);
  • Notarisbezoek ten tijde van de eigendomsoverdracht.

Tarieven aankoop

Wij staan u graag bij met onze expertise in het aankooptraject.
Volledige en gerichte aankoopbegeleiding€ 1.995,-
Per extra onderhandeling€ 375,-
Per extra bezichtiging€ 250,-

Formaliseren van de koop€ 1.495,-
Enkel onderhandelen€ 750,-